Palvelut

Menestyvän yrityksen takana on hyvinvoiva työyhteisö ja työntekijät!

Yrityksen strateginen taso

Koska ihmiset tekevät yrityksen tuloksen, on henkilöstöön liittyvät seikat hyvä huomioida heti strategiselta tasolta lähtien. Strategisella tasolla henkilöstön asiat pohditaan ylätasolla ja piirretään suuret linjat liiketoiminnan ja henkilöstön tavoitetilaan.
 
Mitä paremmin henkilöstön strateginen taso on pohdittu ja linjattu liiketoimintaa tukevaksi, sitä helpompi on toimia johdonmukaisesti.
 
Strateginen taso huomioi uudistumisen, muutoksen ja ihmiset hyvissä ajoin. Innosta väkesi onnistumaan, voimaan hyvin ja syventämään osaamistaan! Onnistunut strategia ja sitä tukeva toimintasuunnitelma ohjaavat yrityksen toimintaprosesseja ja tulokset näkyvät suoraan asiakkaalle.

Esimerkkejä näistä palveluista:

Päivittäisen tekemisen taso

Operatiivinen HR tarkoittaa kirjaimellisesti arkisia, päivittäisiä, viikoittaisia tai esim. kvartaaleittain toistuvia asioita. Tällaisia ovat kaikki työsuhteen elinkaarelle kuuluvat päivittäiset asiat, mutta tarvittaessa myös henkilöstön kanssa yhteinen kehittäminen tai muu yhteistoiminta.   

Operatiivinen henkilöstöhallinto kuvaa yhdessä luotuja malleja ja toimintatapoja yrityksen esihenkilötyöhön, kuuntelee henkilöstöä ja hakee ratkaisuja käytännön haasteisiin.

Yrityksen perusasioiden hoitaminen henkilöstönäkökulmasta voisi olla esimerkiksi perehdyttämissuunnitelman tai yhteisten pelisääntöjen laatimista organisaatiolle, henkilöstöetujen ajan tasalla pitämistä tai säännöllisen henkilöstökyselyn toteuttamista.

Esimerkkejä näistä palveluista:

Järjestelmähankkeet tai projektit

Henkilöstöön liittyvien hankkeiden ja projektien toteuttaminen voi joskus olla haastavaa rajallisen resurssin kanssa. Jos sinulla on tunne, että yrityksessäsi ei ole riittävästi aikaa tai osaamista yksittäisen projektin vetämiseen, saat apua Hyvä HR:stä.

Voin olla tukenasi uusien järjestelmien liiketoiminnan määrittelyissä, vetää tarvittavan projektityön ja edustaa yritystäsi palvelun toimittajalle. Autan myös löytämään ja kilpailuttamaan palveluntarjoajia. Halutessasi voin mallintaa yrityksellesi tavan tehdä liiketoiminnan kehitystyötä, jolloin projektiosaaminen jää yritykseesi

Esimerkkejä näistä palveluista:

Oivalluksia joululahjaksi!

Jos tavaralahjat tuntuvat jo käytetyiltä, anna läheisellesi lahjaksi voimaannuttavaa omaa aikaa!

Coaching on menetelmä, jossa tuetaan henkilön omia näkökulmia ja vahvuuksia siten, että suunnitelmat siirtyvät tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Coaching sopii lähes kaikille, jotka haluavat aloittaa, lopettaa tai muuttaa jotain, joka tavalla tai toisella parantaa heidän hyvinvointiaan. Voimme käsitellä esimerkiksi työssä kehittymistä, opiskeluissa edistymistä, urasuunnitelmia, työssä suoriutumista, hyvinvointia tai itsensä johtamista erilaisista näkökulmista (esim. ajanhallinta, työn kuormitus jne).

Joulun kunniaksi saat yksityishenkilön Coachingin lahjahintaan! Vaihtoehtoisesti 3 x 60 minuutin tai 4 X 45 minuutin keskustelutuokiot lahjahintaan 360 euroa (norm. 450 euroa). Tarjous voimassa 24.12.2023 saakka. Toteutustapana Teams.

Isänpäivätarjous!

Miten muistaa isää?

Jos tavaralahjat tuntuvat jo käytetyiltä, anna isälle voimaannuttavaa omaa aikaa!

Coaching on menetelmä, jossa tuetaan henkilön omia näkökulmia ja vahvuuksia siten, että suunnitelmat siirtyvät tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Coaching sopii lähes kaikille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan ja tyytyväisyyttään. Coachattava asettaa itse tavoitteen keskusteluille, jotka voivat esimerkiksi tukea kehittymistä, uravalintoja, työssä suoriutumista, hyvinvointia tai itsensä johtamista erilaisista näkökulmista (esim. ajanhallinta, työn kuormitus jne).

Tarjoan isänpäivälahjaksi Coachingia yksityishenkilölle. Vaihtoehtoisesti 3 x 60 minuutin tai 4 X 45 minuutin keskustelutuokiot lahjahintaan 360 euroa (norm. 450 euroa). Tarjous voimassa 10.11.2023 saakka. Toteutustapana Teams.