Milloin olet aidosti pysähtynyt ajatustesi äärelle toisen henkilön kanssa?

Jaa artikkeli:

Milloin olet aidosti pysähtynyt ajatustesi äärelle toisen henkilön kanssa?

Työelämäämme leimaa hektinen tahti: live- ja etätapaamiset, palaverit ja erinäiset keskustelut. Välillä olisi tarpeen pysähtyä sekä työn että itsen kannalta tärkeiden asioiden äärelle. Ajatella rauhassa ja jalostaa ajatusta. Kun lamppu sitten syttyy, koko potentiaali on viemässä asiaa eteenpäin! Välttämättä kyse ei ole edes isosta ajankäytöllisestä asiasta. Tarvitaan ne tietyt kriittiset hetket, joissa on mahdollista keskittyä juuri omiin ajatuksiin, vaihtoehtoihin ja ratkaisumalleihin.

Coaching on joustava mahdollisuus siihen, että saavutat työsi ja itsesi kannalta kriittiset tavoitteet. Hetket Coachin kanssa ovat aikaa sinua varten. Vaikka joka kerta aihetta vaihtaen. Voin auttaa sinua tarjoamalla lähestymisnäkökulmia, joita ei ehkä yksin tule ajatelleeksi. Fokus on aina sinun tavoitteessasi. Ammattitaitoinen, sinun pohdintasi ytimessä oleminen edellyttää minulta paitsi kuuntelemisen taitoa, myös kykyä kysyä juuri sinulle olennaisia kysymyksiä ja juuri oikealla hetkellä.

Hain ja saavutin Business Coachin sertifikaatin, sillä haluan olla avuksi laadukkaan liiketoiminnan aikaansaamisessa ja mahdollistamassa avainhenkilöiden onnistumisen haluttuun suuntaan. Sertifikaatti kertoo, että teen työtä ammattitaidolla, kansainvälisiä (ICF:n) coachingperiaatteita noudattaen.

 

Palaute asiakkaaltani Päiviltä:

Olen muutaman kerran käyttänyt Coaching-palveluita, ja olen joka kerran saanut niistä sen hetkiseen tilanteeseen paljonkin apua. Apu tulee omien ajatusten selkeytymisenä, suunnan löytymisenä ja toimenpiteiden varmistumisena.

Riitan tapa coachata on aktiivinen, keskusteleva, kyseenalaistava ja hän laittoi ajattelemaan omia luutuneita ajatuksiani. Sain häneltä todella paljon innostusta ja varmuutta omaan urasuunnitteluuni, ja hän kannusti tekemään tulevaisuuden toimintasuunnitelmaa sparraten ja keskusteluttaen.

Riitta on iloinen, avoin ja rento, joten tapaamiset eivät ole turhan tärkeää jäpittämistä, eikä tarvitse myöskään pelätä, että juttu loppuisi kesken. Riitta on todella ammattitaitoinen ja hänen pitkä johtamiskokemuksensa näkyy hänen toimintatavoissaan ja itselle tulee kokemus, että on hyvissä ja turvallisissa käsissä.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä https://hyvahr.fi/yhteystiedot/ , niin kartoitetaan tarvettasi yhdessä. Kartoitus on aina maksuton.

Oivalluksia joululahjaksi!

Jos tavaralahjat tuntuvat jo käytetyiltä, anna läheisellesi lahjaksi voimaannuttavaa omaa aikaa!

Coaching on menetelmä, jossa tuetaan henkilön omia näkökulmia ja vahvuuksia siten, että suunnitelmat siirtyvät tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Coaching sopii lähes kaikille, jotka haluavat aloittaa, lopettaa tai muuttaa jotain, joka tavalla tai toisella parantaa heidän hyvinvointiaan. Voimme käsitellä esimerkiksi työssä kehittymistä, opiskeluissa edistymistä, urasuunnitelmia, työssä suoriutumista, hyvinvointia tai itsensä johtamista erilaisista näkökulmista (esim. ajanhallinta, työn kuormitus jne).

Joulun kunniaksi saat yksityishenkilön Coachingin lahjahintaan! Vaihtoehtoisesti 3 x 60 minuutin tai 4 X 45 minuutin keskustelutuokiot lahjahintaan 360 euroa (norm. 450 euroa). Tarjous voimassa 24.12.2023 saakka. Toteutustapana Teams.

Isänpäivätarjous!

Miten muistaa isää?

Jos tavaralahjat tuntuvat jo käytetyiltä, anna isälle voimaannuttavaa omaa aikaa!

Coaching on menetelmä, jossa tuetaan henkilön omia näkökulmia ja vahvuuksia siten, että suunnitelmat siirtyvät tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Coaching sopii lähes kaikille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan ja tyytyväisyyttään. Coachattava asettaa itse tavoitteen keskusteluille, jotka voivat esimerkiksi tukea kehittymistä, uravalintoja, työssä suoriutumista, hyvinvointia tai itsensä johtamista erilaisista näkökulmista (esim. ajanhallinta, työn kuormitus jne).

Tarjoan isänpäivälahjaksi Coachingia yksityishenkilölle. Vaihtoehtoisesti 3 x 60 minuutin tai 4 X 45 minuutin keskustelutuokiot lahjahintaan 360 euroa (norm. 450 euroa). Tarjous voimassa 10.11.2023 saakka. Toteutustapana Teams.