PALVELUT

Strateginen kehittyminen

Johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat suunnittelevat ja vievät käytäntöön yrityksen liiketoiminnan. Heidän tehtävänään on näyttää haluttu suunta muulle väelle ja ohjata matkan aikana.  Siksi henkilöstöön vaikuttavat toimet (esim. organisointi, muutostarpeet tai osaamisen lisääminen) on hyvä huomioida hyvissä ajoin, heti strategiselta tasolta lähtien.

Johtamisen, asiantuntijuuden ja henkilöstön kehittäminen

Mitä paremmin suunnitelmissa on huomioitu vaikutukset henkilöstöön, sitä helpompi on toimia johdonmukaisesti ja ajoittaa tekeminen oikein. Huomioi uudistamistarpeet, muutos ja ihmiset hyvissä ajoin! Pidä väkesi tietoisena eri vaiheista. Ennakoi osaamisen kehittämisen tarpeet. Ja erityisesti: Poista pelot ja olettamukset!

Joskus tuki tai sparraus on ajankohtaista vain yksittäisille henkilöille, joskus tietylle henkilöstöryhmälle. Joskus taas täytyy pohtia asioita laajasti koko henkilöstön osalta. – Mitä. kenelle ja milloin -suunnitelmasta syntyy hallittu yksilön tai henkilöstön kehittämisohjelma, joka vie systemaattisesti haluttuun suuntaan. 

Onnistutaan yhdessä!

Palvelut lisäävät yrityksesi osaamista, mallinnettua ja suunnitelmallista tekemistä sekä motivaatiota - ja hyödyt näkyvät suoraan liiketoiminnassa! Varaa tästä tapaaminen, niin voimme keskustella lisää!

Varaa tapaaminen