Palvelut

Kohti menestystä

Hyvinvoiva työyhteisö, selkeät pelisäännöt ja yhtenäiset toimintatavat takaavat menestyksen. Autan yrityksiä esim. mallintamaan toimintatapoja (esihenkilöt, jory…), rekrytoinnin eri vaiheissa tai HR-toiminnon ja strategioiden suunnittelussa.  Lisäksi tarjoan valmennuksia, Coachingia sekä työpajoja yksilöllisiin tai ryhmäkohtaisiin tarpeisiin. Tuon ratkaisumalleja, jotka tehostavat organisaation henkilöstöhallintoa ja auttavat saavuttamaan tavoitteet.

Henkilöstöasioita on monenlaisia, siksi myös palvelut ovat monipuolisia.
Tutustu eri osa-alueisiin!

Johtamisen, asiantuntijuuden ja henkilöstön kehittäminen

Kun on aika pohtia asioita ylätasolla ja piirtää suuria linjoja tulevaan, on henkilöstöön liittyvät muutostarpeet hyvä huomioida heti alusta lähtien. Tällöin kohderyhmänä ovat johto, esihenkilöt tai asiantuntijat. Menetelminä Coaching ja räätälöidyt valmennuskokonaisuudet.

Henkilöstöhallinnon työt

Operatiivinen HR tarkoittaa kirjaimellisesti arkisia, tietyin aikajaksoin toistuvia asioita. Tällaisia ovat kaikki työsuhteen elinkaarelle kuuluvat päivittäiset asiat, mutta myös henkilöstön yhteinen kehittäminen, erityyppiset kyselyt, aloite- tai muu yhteistoiminta. Nyt kohderyhmänä ovat HR:ää tekevät (tai puuttuvat) resurssit, esihenkilöt ja koko henkilöstö. Palvelun menetelminä esim. toiminnan ja dokumentaation mallintaminen, työpajat, henkilöarvioinnit, rekrytoinnissa avustaminen tai HR-toimintojen rakentaminen.

Järjestelmähankkeet ja projektit

Hankkeiden ja projektien toteuttaminen voi joskus olla haastavaa rajallisen resurssin kanssa. Jos sinulla on tunne, että yrityksessäsi ei ole riittävästi aikaa tai osaamista yksittäisen projektin vetämiseen, saat apua Hyvä HR:stä.

Asiakkaidemme mietteitä.

Onnistutaan yhdessä!

Palvelut lisäävät yrityksesi osaamista, mallinnettua ja suunnitelmallista tekemistä sekä motivaatiota - ja hyödyt näkyvät suoraan liiketoiminnassa! Varaa tästä tapaaminen, niin voimme keskustella lisää!

Varaa tapaaminen